Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM Mahalle İncelemelerine Devam Ediyor

16 Temmuz 2024

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM Mahalle İncelemelerine Devam Ediyor

 

Belediye Başkanımız Sn. Tahsin Erdem, beraberinde CHP İl Başkanı Sn. Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Sn. Osman Zaimoğlu, Belediye Meclis Üyesi Sn. Adil Bahadır, Sn. Kenan Ekiz, Sn. Şadan Çelikdal ve teknik ekibi ile birlikte İnağzı Mahallesi, Yeni Mahalle ve Yeşil Mahalle’de incelemelerde bulundu, hemşehrilerimiz ile bir araya geldi. 

İnağzı Mahalle Muhtarı Sn. Birol Somuncu, Yeni Mahalle Muhtarı Sn. Tahsin Koca ve Yeşil Mahalle Muhtarı Sn. Ahmet Kuzgun’un eşlik ettiği teknik gezide Başkanımız, her daim vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, ‘Daha yaşanabilir bir Zonguldak için şehrimizin dört bir yanında gayretle çalışmalarımızı sürdürüyor, verimli ve vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı benimsiyoruz’ dedi.

Vatandaşlarımızın yakın ilgi ve samimi karşılamalarından dolayı ayrıca teşekkür eden Başkanımız Sn. Tahsin Erdem; şehrimizin her noktasına eşit hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarının altını çizerek, aciliyet sırasına göre mahallelerimizde yer alan sorunların çözümü konusunda teknik ekibine talimat verdi.